Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

·      Για ακόμη μία χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δίνοντας ζωή στο χωριό μας με τους λιγοστούς κατοίκους πλέον. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή( γύρω στα 60-65 άτομα). Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός πρόεδρος του χωριού μας κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, η Αδελφότητα Αναβρυτιωτών, πολλοί πατριώτες μας από την Αθήνα καθώς και κάτοικοι από τα γύρω χωριά. Τους ευχαριστούμε θερμά και του χρόνου να 'μαστε καλά και ακόμη περισσότεροι.
·      Ύστερα από πολλές προσπάθειες και θυσίες του συλλόγου μας κυρίως τα 4 τελευταία χρόνια, και πάντα με την βοήθεια του κόσμου και αρκετών δωρητών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017  θα γίνουν τα εγκαίνια του ιερού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ενός εξωκλησίου κατασκευασμένο από την αρχή μέχρι το τέλος αποκλειστικά με έξοδα του συλλόγου. Φυσικά σε αυτό βοήθησαν οι πολλοί δωρητές που με τις δωρεές τους μας δίνουν την δυνατότητα να εγκαινιάσουμε τον ναό. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα εγκαίνια θα έχουμε σε επόμενα άρθρα μας.  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν το έργο μας.
·      Επίσης ανακοινώνεται ότι η διεξαγωγή του πανηγυριού φέτος στο χωριό μας θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου 2017  και ημέρα Σάββατο.
·      Λάβαμε από την Σαμαρτζή Γιαννούλα και τον σύζυγο της Παύλο  το ποσό των 150 ευρώ στην μνήμη των γονιών της Ιλμέ Ευστάθιο και Ιλμέ Βασιλική. Τους ευχαριστούμε.
·      Κλείνοντας το άρθρο μας για το μήνα αυτό σας καλούμε το πρωί  της Καθαρά Δευτέρας στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας για το πέταγμα του χαρταετού και τα εδέσματα της ημέρας προσφορά του πολιτιστικού συλλόγου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου