Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

·      Έχει καθιερωθεί πλέον στις 26 Οκτωβρίου να εορτάζεται ο Άγιος Δημήτριος στο ομώνυμο εξωκλήσι του χωριού μας. 'Έτσι και φέτος τελέστηκε εσπερινός και ανήμερα Θεία Λειτουργία. Αν και μέρα καθημερινή ο κόσμος ήταν αρκετός και κυρίως από τα γύρω χωριά. Το παρών έδωσε ο τοπικός πρόεδρος του χωριού μας κ. Θεοδωρόπουλος Γ. καθώς επίσης ο πολιτευτής  Αρκαδίας και τοπικός πρόεδρος Τ.Κ Βουτσαρά κ. Αθανασόπουλος Γ., η τοπικός πρόεδρος Τ.Κ Ρουτσίου κ. Σπηλιοπούλου Γ. , μαζί με την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ. Παπαγγελή-Παπαδοπούλου Μ., η  τοπικός πρόεδρος Τ.Κ Γραικού κ. Χρονοπούλου Β.  Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
·      Μετά  το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησαν γλυκά, καφές και φαγητό στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας προσφορά του συλλόγου. Υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κατασκευή καμπαναριού στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, το τελευταίο εναπομείναντα έργο για τα εγκαίνια της εκκλησίας.
·      Λάβαμε τις εξής προσφορές: Σταθόπουλος Γεώργιος 50 ευρώ, ανώνυμος 50 ευρώ. Τους ευχαριστούμε.
·      Εκδόθηκαν τα ημερολόγια για  το καινούργιο έτος. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που για ακόμη μία χρονιά μας στήριξαν στην έκδοση τους.
·      Επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας θα είναι στις 26 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30. Θα προσφερθούν κότα χωριάτικη Αναβρυτού, κρασάκι και αναψυκτικά.

·      Ανακοινώνεται ότι στις 21 Ιανουαρίου θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και θα προσφερθεί γεύμα και γλυκά προσφορά του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου