Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ

1.    Ύστερα από πολλές σκέψεις και συμβούλια αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κανονικά το πανηγύρι του χωριού μας στις 26 Ιουλίου ανήμερα της Αγίας Παρασκευής. Η ανησυχία των μελών του Δ.Σ του συλλόγου για την έκβαση του πανηγυριού σβήστηκε με την έλευση του κόσμου και μετά το πέρας της γιορτής τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι. Να ευχαριστήσουμε αυτούς που στήριξαν το πανηγύρι του χωριού μας με την παρουσία τους και την οικονομική τους βοήθεια άσχετα με την βαθειά οικονομική κρίση που βιώνει τόσο η χώρα μας όσο και οι τσέπες μας.  Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος Γιώτης Δημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος Αθανασόπουλος Σταύρος, ο τοπικός πρόεδρος Αναβρυτού Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, η Αδελφότητα Αναβρυτιωτών, εκπρόσωποι του συλλόγου Ρουτσαίων. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό σύλλογο Σκορτσινού για τις καρέκλες και τα τραπέζια που μας δάνεισαν την ημέρα του πανηγυριού. Ειδική αναφορά να κάνουμε στους Αναβρυτιώτες εκ Καναδά που επισκέφτηκαν φέτος το χωριό μας και το πανηγύρι μας με την παρότρυνση να έρχονται κάθε χρόνο στο χωριουδάκι μας. Και του χρόνου να είμαστε καλά.
2.    Το πρωινό της ίδιας μέρας τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο εξωκλήσι του χωριού μας καθώς και εσπερινός το προηγούμενο βράδυ. Την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος του συλλόγου μας ο οποίος έφτασε στην εκκλησία με το άλογο του φέρνοντας όμορφες αναμνήσεις στους γηραιότερους και ξετρελαίνοντας  τους πιτσιρικάδες που βρίσκονταν εκεί.
3.    Λάβαμε τις εξής προσφορές : Μειντάνης Ηλίας 20ευρώ, Μειντάνης Ιωάννης 20 ευρώ, Παναγόπουλος Σταύρος 20 ευρώ, Τσεκούρα Αριστέα 30 ευρώ, Αναγνωστόπουλος Αντώνιος 20 ευρώ, Μακρής Αντώνης 20 ευρώ, Δημοπούλου Μαρία 50 ευρώ, Δημοπούλου Σταυρούλα 20 ευρώ, Ανδριόπουλος Γιάννης και Γεωργία 50 ευρώ, Τράκας Θεόδωρος 100 δολλάρια Καναδά, Σταύρος και Τούλα Κολομπάκος 100 ευρώ. Τους ευχαριστούμε πολύ.
4.    Τα έσοδα του πανηγυριού θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος καθώς επίσης και για έργα που θα ακολουθήσουν από τον πολιτιστικό σύλλογο.
5.    Ο πολιτιστικός σύλλογος και γενικά ο Αναβρυτός απέκτησε την δική του ιστοσελίδα. Εκεί μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του χωριού μας, να βλέπετε φωτογραφίες και δραστηριότητες που γίνονται στο χωριό και να δημοσιεύετε ότι σκέψεις και θέματα έχετε που αφορούν το χωριό μας. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο      http://psanavritos.blogspot.gr.
6.    Κλείνοντας το άρθρο μας για τον μήνα αυτό θα θέλαμε σαν Διοικητικό συμβούλιο να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας αυτά τα 2 χρόνια. Να ευχηθούμε στο νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί στις 9 Αυγούστου καλή αρχή, καλή συνέχεια στο έργο του, ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και έργα.  Πάνω από όλα υγεία και αγάπη για έναν και μόνο σκοπό, να παραμείνει ο Αναβρυτός ζωντανός. Σας ευχαριστούμε.
Σας παραθέτουμε μία φωτογραφία από το πανηγύρι του χωριού μας.
panhg;yri.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου