Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ
·        Ο χειμώνας καλά κρατεί για φέτος με τους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κακοκαιρίας. Ας ελπίσουμε ο Μάρτης να μην είναι γδάρτης και συνεχιστούν αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
·        παρά την κακοκαιρία και τα όποια προβλήματα άλλες 2 εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τον μήνα που μας πέρασε. Η πρώτη στις 14 Φεβρουαρίου με σουβλάκια και κρασί και η δεύτερη στις 23 του ίδιου μήνα(Καθαρά Δευτέρα) με την πατροπαράδοτη λαγάνα και τον χαλβά να έχουν την τιμητική τους.  Ο καιρός ήταν καλύτερος σε σχέση με πέρσι και οι χαρταετοί σηκώθηκαν ψηλά στον ουρανό του χωριού μας. Και του χρόνου να είμαστε καλά.
IMG_20150223_114752.jpg
·        να ευχηθούμε χρόνια πολλά στα δύο μέλη του Δ.Σ  του πολιτιστικού συλλόγου, Θεόδωρο Καντέλη και Θεόδωρο Τριάντο για την ονομαστική τους εορτή στις 28 Φεβρουαρίου.

·        Κλείνοντας και αυτό το άρθρο μας θα αναφέρουμε ξανά για τις σοβαρές ελλείψεις που έχει το πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας. Ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος και μη ύπαρξης τουαλετών-κουζίνας. Θα τα αναφέρουμε ξανά και ξανά μήπως οι αρμόδιοι κάποια στιγμή λύσουν αυτά τα προβλήματα έστω και καθυστερημένα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου