Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Άρθρο εφημερίδας Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ
·       Με γοργούς ρυθμούς ξεκίνησε το χτίσιμο του καμπαναριού στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Ευελπιστούμε ότι στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου στις 21 Ιανουαρίου με την κοπή της βασιλόπιτας θα είναι ολοκληρωμένο. Επίσης ξεκινούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και επαφές από το Δ.Σ  του συλλόγου με το εκκλησιαστικό συμβούλιο για τα εγκαίνια του ιερού ναού. Η ημερομηνία που θα γίνουν θα ανακοινωθεί συντόμως και έγκαιρα.
·      
Στις 26 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση  του συλλόγου. Οι κακές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την μη συλλογή ελαιόκαρπου(δεν υπήρχαν ελιές φέτος και όσες υπήρχαν έπεσαν) εμπόδισαν αρκετό κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας.
·     
  Λάβαμε τις εξής προσφορές: Αναγνωστόπουλος Δημήτριος του Σωτηρίου 50 ευρώ, Αναγνωστόπουλος Αντώνιος 50 ευρώ, Τσεκούρα Αριστέα 50 ευρώ. Τους ευχαριστούμε θερμά καθώς και όσους έχουν προσφέρει χρήματα και βοήθεια στον σύλλογο μέχρι τώρα.
·      
Υπενθυμίζουμε ότι η κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00.
·       Κλείνοντας να ευχηθούμε  Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία.


Υ.Γ. Άραγε η πολιτεία και ο ΕΛ.Γ.Α θα ενδιαφερθεί για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών που δεν μάζεψαν φέτος ούτε ένα καρπό ελιάς??? Θα έρθει η στιγμή να δηλώσουμε πάλι τα χωράφια μας και να πληρώσουμε ασφάλεια υποτίθεται για αυτούς τους λόγους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου